Sunday, 19 February 2012

Mulakan Hidup Baru :D

assalamualaikum semua ! boring siak , patutnya balik asrama dah , tapi nak celebrate birthday member punya pasal balik esok lah , hehe , mati aku kena dengan warden nanti :D hmm , harini lah hari yang paling aku tak dapat lupakan :) adalah something happen kan bak bahasa kampung aku :p agak menyedihkan tapi tak mengapa kerana perkara biasa , wallaweh ayat ! haha anyway nak say Thanks kepada semua kawan-2 yang happykan aku harini , tahu-2 je dorang aku x de mood bagai kan :) korang lah kawan aku selamanya :) betul cakap orang kawan itu penting dari bie baby sume ni , haha :D anyway best harini , karoeke bagai , korang suruh aku nyanyi lagu dangdut depan orang , memang merah bhaii muka aku ! haha :D thanks lah okay korang sebab buat aku happy :) aku harap kita akan kawan sampai dapat cucu semua lah kan ! harap-2 macam itu lah , if aku ade buat marah ke , terasa ke , panas ke , sepuluh jari aku mintak maaf kay ? haha :D aku sayang korang semua !ni dia gambar tadi , sorrry aku sempat ambek dengan anyai je , nnti kite snap semua kay :)

No comments:

Post a Comment