Sunday, 19 February 2012

Mulakan Hidup Baru :D

assalamualaikum semua ! boring siak , patutnya balik asrama dah , tapi nak celebrate birthday member punya pasal balik esok lah , hehe , mati aku kena dengan warden nanti :D hmm , harini lah hari yang paling aku tak dapat lupakan :) adalah something happen kan bak bahasa kampung aku :p agak menyedihkan tapi tak mengapa kerana perkara biasa , wallaweh ayat ! haha anyway nak say Thanks kepada semua kawan-2 yang happykan aku harini , tahu-2 je dorang aku x de mood bagai kan :) korang lah kawan aku selamanya :) betul cakap orang kawan itu penting dari bie baby sume ni , haha :D anyway best harini , karoeke bagai , korang suruh aku nyanyi lagu dangdut depan orang , memang merah bhaii muka aku ! haha :D thanks lah okay korang sebab buat aku happy :) aku harap kita akan kawan sampai dapat cucu semua lah kan ! harap-2 macam itu lah , if aku ade buat marah ke , terasa ke , panas ke , sepuluh jari aku mintak maaf kay ? haha :D aku sayang korang semua !ni dia gambar tadi , sorrry aku sempat ambek dengan anyai je , nnti kite snap semua kay :)

Saturday, 18 February 2012

broken heart :)


hello guys :) setelah dua minggu dekat asrama , minggu ni aku balik jugak . time dekat asrama tu , aku rasa lama gila babi weyh ! haihh , and tambah pulak aku rindu dekat dia ni , rindu tahap babi berak , then time aku dah balik , aku tak sabar gila lah nak text dia , call dia semua , then balik-2 je , dia dah lain dengan aku , maybe die tak perasan , tapi aku sedar benda tu :( takpe aku sabar , dahlah aku balik 2 minggu sekali tapi die reply text aku 2 jam sekali , haihh , sabar lagi ni , then aku ingat nak hang dengan dia bagai lah , tapi die keluar dengan kakak die plak , okay aku terima , and die pun dah jujur dengan aku tentang perasaan die dekat aku , hmm hanya ALLAH je yang tahu macam mana aku sedih kan , tapi apa aku boleh buat , aku dah try jadi yang terbaik untuk die , hmm , thanks sebab jujur okay ? Even kau tak sayang aku macam mana aku sayang kau , aku x kesah sebab pada aku benda ni tak boleh nak paksa kan :( one day nanti bila kau perlukan aku , kau text je aku , aku tak pernah rasa jemu or bosan nak teman kau semua , if kau ada boyfriend nanti aku hope kau happy okay ? aku bukan nak berubah ke apa , thanks sebab kau happy kan aku sebelum ni :) i'll always pray for you capital S . hmm k lah , takecare okay ? assalamualaikum :')

Saturday, 28 January 2012

29/1/12

holla :) dah nak habis dah kan cuti ni , sumpah rasa kejap sangat-2 ! pejam celik pejam celik dah habis dah , and aku pun kena lah balik asrama balik , rasa malas jugak nak balik sana . tapi apa mau buat , terima sajalah ! haha :D macam-2 yang aku buat cuti ni , and macam-2 jugaklah yang terjadi ! haha :D


Syuhada Hanafi :) 
Haa :) ni diaa monyet comel kitaa ! haha :D alhamdulillah aku dengan dia dah okay dah , haritu kiterang gaduh but dah okay dah , mula-2 die send message kat tanya betulke aku masuk teknik :) tapi time tu touching lebih kan , so layan mcm tu je lah :p haha :D then time dekat asrama sumpah satu malam ni tibe-2 aku rindu gila dekat die weh , then call lah pakai public phone dekat sekolah :) cakap-2 tanya khabar semua , sampai habes rm5 aku weh , maklumlah , public phone tak boleh buat supersavers kan ? kalau boleh memeyh dah lama dah aku buat ! haha :D Then dah balik ni , memeyh terus buat supersavers lah kan ! haha :D best weyh cakap dengan da , kerja dia gelak and cakap bodoh lah , sial lah kau ! tu je ! haha :D anyway im so happy with you Syuhada Hanafi :) Secara jujur sejujur jujur nya ! Aku still sayang kau Monyet Bodoh ;D assalamualaikum guys :)

Tuesday, 24 January 2012

Idzhan Azran

assalamualaikum :) korang semua sihat ? cuti cina ni saya dapat duduk rumah lama sikit :) yeahh ! ahaha , hmm masa kat asrama haritu tibatiba rindu sangat dengan arwah nenek :) taktahu kenapa , then semalam lepas message dengan dia saya tidur , then aku mimpi satu benda yang sungguh menyeramkan , arwah nenek bawak aku pergi , dia datang dengan cahaya , then senyum kat aku and hulurkan tangan dia , aku cakaplah , nak pergi mana ni nek ? dia diam ad senyum je , arwah nenek bawak aku pergi , 3 langkah tibetibe aku hilang sekali , laju gila , then aku terjaga dalam pukul 5.18 pagi pagi , aku selawat and terus bangun , terus mandi and mulakan solat subuh macam dekat asrama , aku berdoa kat Allah , kalau ini lah suratan takdir hidup aku , mati di usia muda , aku terima . tapi aku belum bersedia sebab banyak sangat dosa kat orang dekat dunia ni , aku cerita dekat mama , mama terkejut and caakap orang cakap itu pertanda , solat banyak-2 okay izan ? aku diam je , aku takut sangat-2 , haihh , kalau aku ade buat salah dekat korang , aku mintak maaf okay ? if aku ade ambek barang korang , pinjam duit korang , if aku terlupa korang mintak lah okay ? setiap yang hidup pasti akan pergi jugakkan ? haihh , k lah , aku nak mandi ni , assalamualaikum :)

Monday, 2 January 2012

GOODBYE :'(


assalamualaikum guys :) haihh , sayang rasanya nak tinggalkan kawan-2 and cikgu kat sekolah menengah taman desa (2) ni :) , tapi nak buat macam mana kan ? sayang gila dekat sekolah ni , banyak kenangan :) ni haa , saya idzkhan azran nak mintak maaf dekat cikgu semua yang banyak ajar saya :) saya tahu banyak buat salah semua lah kan :) bak kata budak kelas 3J , saya ni Hagemaru dalam kelas , haha :D sorry okay kepada cikgu aisyah , puan norban semua , saya tahu saaya banyak sakitkan hati cikgu kan ? and saya nak ucapkan terima kasih banyak-2 dekat cikgu sebab ajar saya sampai jadi macam ni , hee :) kepada kawan-2 semua , aku mintak maaf lah kalau ada buat korang saket hati ke apa ke :) kosong-2 eh ? nanti aku nak masuk teknik setapak dah , haihh , harap kita semua tak putus kawan lah okay ? dekat sekolah dulu kite susah senang sama-2 :) korang jaga diri okay ? jangan lupakan aku pulak , haihh tibe-2 sedihh pulak aku ! haha :D  aku . iloveyou guys :*

Thursday, 29 December 2011

Idzhan Azran

assalamualaikum , harini last kita sembahyang jumaat pada tahun 2011 kan , haihh rasa kejap je semua ni berlaku . tapi tu bukan yang aku nak ceritaa harini . ni haa  Syuhada Hanafi ,dulu pernah lah couple dengaan dia :) tapi kejap je haha . hmm , nak buat macam mana dah jodoh takde kan ? then lepas break je aku dengan dia jadi bestfriend . selalu lah jugak supersavers dengan dia kan , gelakgelak bagai ! ahaha :D then now aku dengan dia dah tak kawan lagi dah , ada lah problem sikit :) biasalah manusia kan , bukan sentiasa perangai sama , mesti berubah jugak kan ? haa Syada , even aku dengan kau gaduh macam mana pon . aku tetap doakan yang terbaik untuk kau okay ? haa tak kesah lah kau nak benci aku ke apa ke , aku tetap doakan yang terbaiik untuk kau kay mok mok mok gemok ? haha :D

MusicDumper.com - Free MP3 Downloads, Music Search and Embed Codes for your Profile!

http://musicaddict.com/676414