Monday, 2 January 2012

GOODBYE :'(


assalamualaikum guys :) haihh , sayang rasanya nak tinggalkan kawan-2 and cikgu kat sekolah menengah taman desa (2) ni :) , tapi nak buat macam mana kan ? sayang gila dekat sekolah ni , banyak kenangan :) ni haa , saya idzkhan azran nak mintak maaf dekat cikgu semua yang banyak ajar saya :) saya tahu banyak buat salah semua lah kan :) bak kata budak kelas 3J , saya ni Hagemaru dalam kelas , haha :D sorry okay kepada cikgu aisyah , puan norban semua , saya tahu saaya banyak sakitkan hati cikgu kan ? and saya nak ucapkan terima kasih banyak-2 dekat cikgu sebab ajar saya sampai jadi macam ni , hee :) kepada kawan-2 semua , aku mintak maaf lah kalau ada buat korang saket hati ke apa ke :) kosong-2 eh ? nanti aku nak masuk teknik setapak dah , haihh , harap kita semua tak putus kawan lah okay ? dekat sekolah dulu kite susah senang sama-2 :) korang jaga diri okay ? jangan lupakan aku pulak , haihh tibe-2 sedihh pulak aku ! haha :D  aku . iloveyou guys :*

No comments:

Post a Comment